Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

glad oljetanksborttagare

Publicerad 2009-02-28 17:01:49 i Allmänt,

Nyss var Sven här och hämtade grejor som inte rymdes på bilflaket igår kväll när han åkte. Tre stora bitar oljetank och några dunkar spillolja bland annat. En metall-spann helt full med sågspån tog han med sig också. Oljeindränkt sågspån. Vi pratade en stund medan han lastade flaket. Han berättade att förra gången han tog bort en oljetank hade han en likadan hink sågspån som han inte riktigt visste vad han skulle göra med. Miljöfarligt avfall - liksom. Så han hade tänt eld på sågspånet, det hade brunnit i två dar. Finfin marshall. Han funderade på att göra likadant denna gång.
Sven fick tack-för-hjälpen-present med sig hem. Han blev så glad för presenten att jag fick en kram - och då känns det på nåt sätt som att vi gjort rätt. Och nu har bostadens biyta (till detta räknas väl pannrum) utökats med sisådär fyra-fem kvadratmeter. Trevlans. Fönstret till pannrummet står öppet dagtid - för att vi ska bli av med större delen av oljedoften... På morgonen när Oskar skulle gå in där och öppna fönstret fick han hålla andan och andas först när fönstret var öppet.

Kommentarer

Postat av: Ulf Axelsson

Publicerad 2014-11-24 15:11:32

Hej,

Jag såg i eran blogg att ni tagit bort eran oljetank. Behöver själv ta bort min och ville bara kolla om ni kan kolla med Sven om han skulle kunna göra jobbet mot en rimlig ersättning.

Mvh/Ulf

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela