Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Halmstadsweekend

Publicerad 2011-01-30 20:25:23 i Allmänt,

Helgen har tillbringats i Halmstad. Först lite shopping i stan, köpte inte mycket men tittade i många affärer. Sen checkade vi in i vårt hotellrum på Scandic. Vilade fötterna, läste tidningen, kollade lite på tv och bodde in oss. Kl 18 öppnade relax-avdelningen så vi hängde på låset och njöt en kvart i bubbelpoolen. Så himla mysigt det är. Sen blev det lite stul när vi finklädda skulle hitta någonstans att äta för det verkade fullbokat precis överallt men hotellets restaurang bjöd supersupergod grillad ryggbiff med potatisgratäng, sparris och lite andra goda grönsaker. Efter maten hade vi bokat biobiljetter till Änglagård tredje gången gillt. Feel-good-film precis som alla sagt. Kvällen avslutades i hotellbaren med var sin drink (Oskars var alkholfri men det var inte min). Goda var de i alla fall.
Hotellnatten till belåtenhet, jättesköna sängar och smarrig hotellfrukost så klart. Solen sken och värmde och det verkade nästan som om det var vår i luften. Färden gick till Ullared där vi shoppade loss på Gekås i stället för under lördagen. Handlade både byxor och toppar till mig, lite underkläder, lite verktyg till Oskar, en skiva och en hel del annat smått och gott. Lite skickebud till Malva var vi också så hon har en del som vi ska lämna vidare.
Nu är vi hemma efter en superhelg. Trötta och lite mosiga hamnade vi framför tvn. Snart är det Time out och sen skulle jag gissa att vi hamnar i sängläge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela