Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

semesternjutare

Publicerad 2011-06-30 16:52:59 i Allmänt,

Mark Levengoods sommarprogram på datorn. Oskar har klippt gräset. Glassen var mjuk direkt när vi lyften den ur affärens frys. Tvätten hänger i solen. Huden är varm av solskenet. Temperaturen visar mer än 25 grader plus. Vi njuter semester för fullt.

Ann fyller år

Publicerad 2011-06-30 10:30:25 i Allmänt,

Idag fyller världens bästaste Ann år. Vi önskar dig en fantastisk födelsedag och allt gott på det nya året. Massor av kramar och så en budapestbakelse till dig på din egen dag!

Kramar från Oskar och Pernilla

Födelsedag med utflykt

Publicerad 2011-06-29 22:30:16 i Allmänt,

Idag fyller jag år. Så är det bara.

I går firade vi med våra närmaste inom släkten, jag blev gratulerad på alla de sätt och fick mycket fina presenter, tack för dem!

Dagen i dag har varit underbar på alla de sätt - tack vare världens bästa Pernilla! Vi har varit i Ängelholm på järnvägsmuseet därstädes (har det undgått någon att jag är tågtokig) och sedan bad i Skälderviken strax norr om Ängelholm. Underbart - fast det sistnämnda var lite kallt. Solen har nog gjort oss lite mer solbrända.

I kväll åt vi rester från gårdagens kalas. Det var mycket gott!

Tack alla - och speciellt Pernilla!Familerna samlade. Fattas gör Roland och världens bästa Pernilla, de tar varsitt kort
Frukost på sängen är aldrig fel. Detta kort har Penilla tagit precis innan, i vårt sovrum kom inte kameran in - lyckligtvis ;)
Pernilla poserandes framför det stora lok som museet i Ängelholm använder till museiutfärder - och även i filmer (såsom Bombi Bitt från 60-talet).

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela