Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Helg i Göteborg

Publicerad 2018-08-12 20:49:02 i Resor och utflykter,

Avslutade semestern med en helg i Göteborg. Körde bil upp fredag förmiddag och parkerade på hotellets parkering i källaren. Smidigt. Sen lunch och lite shopping i Nordstan. 
Kvällen tillbringade vi sen som publik i inspelningen av SVTs nya fredagsunderhållning "Alla för en". Roligt som alltid att vara publik. Vårt avsnitt sänds 14 september kl 20. 
Lördagen började med hotellfrukost och sen skulle vi göra stan. Men det kom skyfall så vi sökte skydd i en spårvagn. Åkte ut till hamnen där vi tänkte promenerat men i regnet valde vi att åka tillbaka igen. Sen skulle vi gå till café Husaren men fick söka skydd i en port innan vi kunde gå vidare. Fram kom vi så småningom lite blöta men fikat var himmelskt. Kanelbullarna där är gigantiska! Efter fikat åkte vi lite mer spårvagn och jagade Pokémon. Åkte ända ut till Mölndal och där hade solen knäckt igenom molnen så det blev promenad där istället. På kvällen var vi på casino men vann inget. Trevligt ändå. 
På söndagen checkade vi ut efter frukost och körde hemåt. Stannade i Halmstad för en sväng på stan och lunch. Skönt att vara hemma sen framåt eftermiddagen, inte alltför sent. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela