Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

mycket snack och ingen verkstad

Publicerad 2007-11-29 13:43:11 i Allmänt,

Så känner jag det ibland.

När någon springer omkring och inte hinner med just för att vederbörande springer omkring utan att göra det personen ifråga ska hinna med, då tror katten att man inte hinner med!

När någon förutsätter att någon annan ska göra det den första någon har sagt - fast det borde vara den förstnämnde som gjorde det. Till exempel slänga sitt eget skräp.

När någon pratar och pratar och pratar och när man själv försöker svara så avbryts man eftersom någon inte förstår, eftersom man själv inte har hunnit förklara eftersom någon avbröt.

Man kan få magsår för mindre.

Vårda din mage och lyssna på andra
hoppas
Oskar

äntligen pepparkakor

Publicerad 2007-11-28 15:13:09 i Allmänt,

pepparkaksram
Idag var det premiär på vårt kontor! Ann hade köpt två stora burkar pepparkakor så det blev fest till eftermiddagsfikat. Pepparkaksfest! Jag gillar pepparkakor!
Pernilla

tisdag

Publicerad 2007-11-27 17:47:08 i Allmänt,

En ganska vanlig tisdag. Papper och kyrkonämndsutskick, bokföring och telefonsamtal. På förmiddagen var alla utom Oskar och jag på IKEA. När de kom tillbaka efter lunch kändes det som om orkanen flög genom expeditionen. Nåväl det lugnade sig något och Oskar hann under dagen med att göra adventsagenda, beställa noter och prata med Olle i telefon. Vid 16-tiden kom en massa kids och några vuxna som skulle gå till pensionärer i byn för att lämna julblomma, sjunga julsånger och få julgodis. Oskar övade sånger en stund med dem och jag gick till affären. Nu ska vi snart äta något innan Oskar ska tillbaka för att ha kyrkokör.

På det hela taget en ganska vanlig tisdag
Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela