Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Firar fjortonårig förlovningsdag

Publicerad 2016-03-31 20:46:46 i Allmänt,

Idag firar vi fjortonårig förlovningsdag. 14 år sedan vi överraskade med att ta på oss guldringar. Oskar hade köpt otroligt fina rosor när jag kom hem från jobbet. Hela köksbordet strålar. Vi firade med kvällspromenad med Johan i den lite kyliga men sköna vårkvällen. Nu: Antikrundan. 
/Pernilla


På blåsippsjakt

Publicerad 2016-03-30 09:38:17 i Resor och utflykter,

För andra gången detta år åkte vi i går kväll till Målaskogsberg för att titta efter om vi hittade några blåsippor. Solen sken och det var skönt att komma ut i urskogen för att gå upp på "berget" och spana efter de blå. Denna gången fanns det fler än för en dryg vecka sen. Det kommer fler och fler, våren är verkligen på väg. De där helt blåa områdena så man knappt kan sätta ner fötterna är inte där ännu, men en hel del sippor hade vågat sig fram och ville vara med på bild.
 

Kortvecka

Publicerad 2016-03-29 12:49:00 i Allmänt,

Kortveckan inleds redan med tisdag. Skönt. Lugnt på expen med påsklov så inte alla anställda är på plats hela veckan. Vårsolen skiner in genom fönstret.
Annandagens kväll hade vi besök av fina vänner. Påskmat av lite olika slag serverades. Oskar hade gjort världens sötaste ägg-möss, och sen hade vi potatisgratäng, sillar, helgskinka, korvar och annat plock. Till efterrätt glass och jordgubbar, gott och enkelt och smak av sommar.
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela