Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

packar igen

Publicerad 2009-05-31 21:19:50 i Allmänt,

Knappt har vi kommit hem från Skellefteå så är det dags för att packa igen. I morgon går tåget norrut, fast inte lika långt denna gång. Målet är Stockholm och Vasateatern. Min älskade make har köpt biljetter till föreställning där i morgon kväll. Föreställningen heter "en strut karameller" och innehåller karamelodiktstipiendieutdelningen. Coolt! Hotell precis mitt i centrum och underbar hotellfrukost tisdag morgon.
Just nu håller Oskar på att bestämma tid och plats för tisdagslunch med världens bästa Martin. Ska bli kul att träffa honom, det var alldeles för länge sedan. Sen tåg hem tisdag eftermiddag, tillbaka lagom i tid för att hinna med kör-avslutning med jordgubbstårta och allsång.

Pernilla

mors dag

Publicerad 2009-05-31 16:55:44 i Allmänt,

En hälsning på mors dag till våra söta mammor.
Monika - som tyvärr bor lite för långt bort för att hinna få besök idag
Britta - som vi varit hos och mumsat lax och nypotatis och tårta

Oskar och Pernilla

sommaren är insjungen

Publicerad 2009-05-30 21:35:52 i Allmänt,

Årets första musik i sommarkväll är genomförd. Det gick väldans bra på sång-fronten och ganska bra på andakts-sidan också (den sistnämnda höll jag). En hel del människor hade letat sig till kyrkan denna otroligt vackra pingstaftonskväll. Anders sjöng verkligen ut våren och puttade oss över den lilla tröskeln in i sommarens värld. Himlans bra tycker jag.

Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela