Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

utflykt

Publicerad 2009-01-31 17:16:52 i Resor och utflykter,

Vi har varit på utflykt till havet idag. Försökte mobilblogga därifrån men det verkar inte ha funkat alls. Dumt. Tylösand var i alla fall vackert, kallt, lite blåsigt och ganska grunt. Typ 5-6 personer såg vi promenerandes på den långa stranden - lite skillnad mot om ett halvår då det lär krylla av människor.
Några affärer i Halmstad fick också besök. Riktiga reafynd gjordes. Jag köpte en tröja för 50 kr (ordinarie pris 149 kr) och ett par skor för 74,50 (ord. pris 299 kr). Oskar köpte en ny klocka för 199 kr (ord. pris 398 kr). Sen köpte vi några saker typ en skiva, bröd, lite underkläder och grejor på Biltema som inte var extrapris men det var bra köp alltihop. Faktiskt tycker jag inte att vi fått hem något som var onödigt. Jättemumsig lunch på Åhléns i Halmstad - tacobuffé - jag är mätt fortfarande.
Nu är det lördagsvila som gäller och om här mot förmodan dyker upp något inlägg från havet så vet ni var vi varit.

Pernilla

världens bästa professor

Publicerad 2009-01-30 22:25:54 i Allmänt,

Världens bästa professor Mats Trondman medverkade i kvällens Skavlan. Synd bara att han inte fick mer tid. Han är underbar. Bäst är när han härmar tonårsdotterns telefonsamtal med en polare. Han kör alla roller själv - i rätt tonart. Jag skrattar så jag gråter.

Från Växjö universitets hemsida:
Mats Trondman är professor i kultursociologi vid Centrum för kultursociologi, Institutionen för Samhällsvetenskap. Han är också postdoc fellow vid Center for Cultural Sociology, Yale University, New Haven, Ct, USA.

Det räcker för mig att veta att han är fantastisk. Han håller en hel del föredrag i olika sammanhang. Har du möjlighet att välja ett som han ska ha så gör det! Du lär inte ångra dig.

Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela