Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

En ensam fredag

Publicerad 2014-02-28 11:32:35 i Allmänt,

Fredag på Växjö-jobbet. Alldeles ensam. Föräldraledigt, sjukledigt och ledig dag har mina arbetskamrater bockat av denna dag. Tomt och tyst. Inte ens telefonen har ringt idag. Tur jag hade fyra mail i morse i alla fall :)
Nåväl, snart är det lunch och sen går det snabbt till det blir bussfärd hem igen. Och därefter fredagskväll, mysigt. Får väl fortsätta flytta på mina papper...
 
Pernilla

Körövning

Publicerad 2014-02-27 21:45:26 i Allmänt,

Torsdagskväll med finaste Tutarydskören. Övning av sånger till Marie Bebådelsedag och till konserten med Finnvedens körförbud. Många skratt och galna människor. Ibland sjunger vi fel och ibland sjunger vi rätt. Precis som det ska vara på övning. 

Tisdag

Publicerad 2014-02-25 19:22:08 i Allmänt,

Jobbtisdag i Ryssby.
Pappersarbete på förmiddagen. Övningar med barngrupper och barnkör inför helgens familjegudstjänst på eftermiddagen. Körövning med vuxenkören på kvällen. Där har ni Oskars tisdag.
Pappersarbete och lite planering på förmiddagen. Mera pappersarbete och uppstart i bokslutsarbetet på eftermiddagen. Hockey på radion Växjö-Modo på kvällen. Kanske en sväng med stryktvätten. Där har ni Pernillas tisdag.
De lovade vårväder idag också men det fick vi inget. Det var grått och blåsigt istället.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela