Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Garveri

Publicerad 2013-09-30 20:02:00 i Allmänt,

I kväll skulle Ryssby kyrkoråd gå på besök på Ryssby garveri som ju ligger på granntomten. Vi beslöt spontant att ansluta och gå med och titta. Hans Angel guidade oss runt bland lädergrejor, gamla verktyg och väldigt mycket annat. Coolt ställe. Det ser ut som om de 1948 gick hem en vanlig fredag och sen struntade de i att komma tillbaka på måndagen. 
 
Häftigt! Rekommenderar ett besök!
 

planering och skivinspelning

Publicerad 2013-09-30 15:20:13 i Allmänt,

En ny vecka inleds med Växjöjobb för min del. Kanslimöte och en del "stryka-från-listan-fix", lite planering och lite skriva sammanfattning från våra inspirationssamtal.
Oskar tog bilen för att åka till Holmsjö för att musicera med sin ömma moder. Monika har fått ett tillfälle till skivinspelning i present av Rolf och idag på eftermiddagen är det dags att spela in några av sångerna - de där Oskar ska ackompanjera. Hoppas det går bra för dem.
 
Pernilla

grattis till mitt körkort!

Publicerad 2013-09-29 10:19:00 i Allmänt,

Idag fyller mitt körkort år. Alltså för X antal år sedan så klarade jag uppkörningen. Jag var 18 år och några månader. Minns jag rätt så var det en lika solig dag som den här verkar bli. Vet inte om jag har kvar det allra första körkortet någonstans men jag minns känslan när han som skulle kontrollera uppkörningen satt i passargerarsätet och pillade på MITT körkort. På den tiden behövde man inte vänta utan man fick det riktiga körkortet samma dag.
 
Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela