Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Besök dag 2

Publicerad 2013-10-31 11:05:00 i Allmänt,

Efter frukost med mackor och plättar åkte vi till jobbet. På expen var det väldigt mycket människor varav några hade bestämt träff med oss. En del papperspyssel med bidragsansökningar, namnteckningar och post-tillverkning inledde dagen för Pernilla. Oskar ägnade sig åt begravningsförberedelser och inför-helgen-sysslor. Dennis roade sig med sin mobiltelefon.
 
Nu har Oskar och prästen Anna åkt till begravningen, ansökningstillverkarna har åkt åt var sitt håll och lugnet råder på expen. Dennis har lånat Oskars dator, Pernilla sysslar med sina papper och församlingspedagog Karin förbereder resten av terminen.
 
När Oskar kommer tillbaka blir det lunch i stan. Men först fruktstund.
 
 

Gravity

Publicerad 2013-10-30 21:48:00 i Allmänt,

Kvällen visade sig innehålla biobesök. Det blev filmen Gravity med George Clooney och Sandra Bullock. Ljungbys bioutbud är inte så stort men vi chansade. Gravity utspelar sig i rymden och visade sig vara lite snurrig, lite högljudd och väldigt bra.
Godispåse i hampan och 3D-glasögon på och vi kände oss som riktiga bioproffs. 
 

Besök

Publicerad 2013-10-30 16:18:58 i Allmänt,

Lugn dag på exp i Växjö. Lite fix och lite korrläsning för en Ryssbygrej. På vägen hem hade jag sällskap på bussen från Växjö. Dennis har höstlov och ska vara här till i morgon. Vi får väl se vad vi hittar på för kul att göra. Inget bokat ännu. 
Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela