Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

GeKås

Publicerad 2014-09-30 16:13:02 i Resor och utflykter,

Igår hade Oskar som vanligt ledig måndag. Pernilla tog en semesterdag och så åkte vi till Ullared. Det blev en fin utflykt i solskenet, två geocacher hittade, god lunch innan vi gick in i affären och en del fynd gjordes. Som vanligt köper man en del "onödigt" också men vi var nöjda när vi packade upp grejorna hemma på kvällen. Oskar lyckades dessutom med en kändis-spaning då Ola-Conny från tv-serien stod och plockade upp mandelmassa.
 
Ett fint tåg fick vi stanna och vänta på vid järnvägsövergången i Smålandsstenar.
 

Näktergalen från Holavedsvägen

Publicerad 2014-09-28 18:17:00 i Allmänt,

Lördagen tillbringade vi på riktigt roliga äventyr. Först var vi hemma hos Hans och Anette och åt jättegod middag med först kyckling och sen äppelpaj. Sen for vi (Hans, Anette, Lovisa, Oskar och Pernilla) in till Växjö konserthus och tittade på Henrik Dorsins föreställning. Oj vad bra det var. Vi skrattade så Oskar fick kramp i musklerna bakom öronen. En Henrik Dorsin och en orkester underhöll ett nästan fullsatt konserthus i över 2,5 timme. En riktig höjdarkväll.
 
 
 
 

Äntligen ramp

Publicerad 2014-09-28 15:10:59 i Allmänt,

Söndagsfix både inne och ute. En stund vid strykjärnet och en sväng med dammsugaren inomhus. Oskar byggde rampen med halkskydd och allt på friggeboden och flyttade in gräsklipparen och alla sakerna så nu är det färdigt för invigning.
Lite djurnät utmed grunden, kanske bättre tak och elektricitet planerar vi för också, men det är liksom inte lika bråttom. Fint blir det.
 
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela