Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Olles onsdag

Publicerad 2017-07-26 21:30:35 i Resor och utflykter,

Varje onsdag på sommaren är det Olles onsdag på Tyrolen utanför Blädinge. Vi brukar åka en gång varje sommar, även om vi nog aldrig fick till att åka i fjol. Nåväl, i kväll fanns både tiden, orken och det perfekta vädret så vi åkte dit. 


Vi gick mot entrén och passerade massor av fina/coola bilar både utanför och inne på området. Det fanns också lyckohjul och bollkastning, dans och livemusik. 

Framme vid hamburgergrillningen upptäcker vi fina familjen Ektoft som just ska beställa mat. Oskar ropar att de ska köpa till oss också, vilket de gör trots att någon efter i kön tycker det var lite orättvist. Vi åt jättegoda hamburgare, grillade på en häftig grill. Satt sen i kvällssolen och pratade och bara "var". Jätteskönt och det blev en supermysig kväll. Tack för sällskapet! 


Minivärlden

Publicerad 2017-07-24 13:37:48 i Tåg,

Om ni vill träffa mig på Minivärlden i Ljungby så rekommenderar jag att ni kommer idag, i morgon eller måndag-tisdag nästa vecka. Alltså 24-25/7 eller 31/7-1/8.
Det är öppet alla vardagar fram till 18 augusti samt helgöppet även 19-20 augusti. Men vill ni träffa mig så kom dit dagarna som nämns ovan. Öppet kl 10-15.
Barn 0 – 4 år, gratis
Barn 5 – 11 år, 20 kr
Barn 12 – 100 år, 100 kr
 
/Oskar
Tågcentralen
Tågcentralen

En bra dag i solen

Publicerad 2017-07-23 18:26:57 i Resor och utflykter,

Söndag och den sista dagen på denna semestern. Vi tänkte åka till Växjö för att uträtta några ärenden men dagen blev mycket bättre än vi först trodde. Strålande solsken och Pokémonjakt vid Växjösjön. Oskar lyckades till och med fånga en så kallad legend. Sen lunch på 4 krogar. Supergott grillat med alla tänkbara lyxiga tillbehör. 

Sen köpte vi fika och for mot Evedal. Det blev en eftermiddag i solen. Bad, sol, fika och vi fick njuta en strålande sommardag. Även om man alltid kan önska sig mer ledighet så får vi nu förbereda oss för nästa veckas jobbstart. 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela