Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

bubblor

Publicerad 2008-06-30 22:02:58 i Allmänt,

På besök i staden köpte Oskar även något för sitt present-presentkort som han erhöll vid födelsedagskalaset. Ett presentkort på Elgiganten blev en utmärkt grund för en bubbeltillverkningsmaskin av typ Soda Stream. Så nu kan vi bubbla vårt eget goda vatten! Snart blir det som den där förstaaprilnyheten om att växjöborna skulle få vatten från Laga-åsen och i varje hushåll skulle finnas två kallvattenkranar: en för vanligt vatten och en för kolsyrat. Kanske inte så ännu men vi testade maskinen och Ryssbyvatten med bubblor är riktigt njutbart. Vi köpte också två smakflaskor så vi kan göra vatten med jordgubb-citron eller med citron-lime. Pernilla köpte även en flaska med cola-essens så att vi kan göra egen cola men den kan Oskar inte dricka pga att all sådan essens är sötad med konstgjort sötningsmedel som han inte tål. Tyvärr. Vi har inte testat colan än. Vi ska också prova att smaksätta vattnet med vanlig saft och se vad som händer.

Många bubblor blir det.

PS Tack Rävningeborna för Soda Streamen!

Grattis Ann

Publicerad 2008-06-30 18:39:12 i Allmänt,

Idag är vi på utflykt till Växjö. Har lämnat saker hos min favoritsyster och nu är vi hemma hos Ann och Björn och gratulerar Ann på födelsedagen. Vi fick smaka Björns mumsiga risotto med kyckling och ägg och korv och ris och vad det nu var i - mumsigt i allafall. Ann fick en egen kylväska full med saker som man kan behöva när man är semesterfirare. Hon får dessutom en bild på en tårta av oss här! Felicia och Oskar får låna ut sin födelsedagstårta till Ann.Kram Oskar och Pernilla

40-årskalas - foton

Publicerad 2008-06-29 18:20:32 i Allmänt,

Här kommer bilder från gårdagskvällen. Tyvärr fick alla sångare, talare och musikanter inte rum här men vi har foton på de flesta.
Klicka på bilderna så blir de större.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela