Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Mello-biljetter

Publicerad 2016-10-31 16:07:00 i Mello,

Idag släpptes biljetterna till nästa års melodifestival. En av deltävlingarna hålls i Växjö. Biljetterna till direktsändningarna på lördagar tog slut på ungefär en timme. Vid lunchtid idag bokade jag fyra biljetter till genrepet i Vida arena på fredagskvällen. Så 17 februari är vi på plats. Roland, Britta, Oskar och Pernilla. Kuligt kuligt! Vi är taggade till tänderna!
 
Bildresultat för melodifestivalen 2017

Göteborg

Publicerad 2016-10-30 21:17:00 i Bio, teater, kultur, Resor och utflykter, Tåg,

Hemma efter en fantastisk helg i Göteborg. Lördag med Solsken, Macken, Pokémon, spårvagnar, god mat och dryck. Istället för en drink i baren hade vi bokat pausfika med te och macken-kakor. 

Söndag med rundvandring på Lorensbergsteatern, mera Solsken, Spårvagnar, lunch och lite shopping. Tåg och buss dit och hem igen. Bodde på fina Gothia Towers med underbar utsikt och grym frukost.

 

Kvällspromenad

Publicerad 2016-10-26 21:45:54 i Allmänt,

Onsdag kväll och ingen orkade ordna kvällsmat. Vi åkte in till Ljungby och åt på McDonalds. Nuggets blev det. Gott nån gång ibland.
Efter maten gick vi en promenad utmed Lagan. Massor av löv hade fallit under en del av träden efter den frostnatt som gick. Vackert i lampans sken.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela