Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

nyårsshopping

Publicerad 2010-12-31 16:33:16 i Allmänt,

Nyårsafton bestod av utflykt till Karlskrona. En hel del go mellandagsshopping och shopping av saker till ordinarie pris och trevlig promenan i den blåsiga staden. Efter det att alla fynd var gjorda och lunch intagen gick färden norrut till Holmsjö. Nu är vi alltså hos Monika och Rolf och har fått eftermiddagsfika. Nu är det lite paus och de andra lyssnar på inspelningen av när Monika sjöng i Tutaryds kyrka på annandagen. Jag hamnade här för att hälsa till er!

P

Fyrverkeri

Publicerad 2010-12-30 20:36:31 i Allmänt,

Kvällen innehöll fyrverkeriuppvisning och inköp. Blev en go kasse. Träffade Erik och Athena så vi tittade på sprakandet med dem. Athena var lite skeptisk mot de som lät mest men det var fint. När de skulle smälla tårtor blev nåt tok så det blev fyra tårtor på en gång. Snyggt men inte så informativt som försäljarna ville. :)

torsdags-tacos

Publicerad 2010-12-30 14:24:27 i Allmänt,

Firar torsdag och det som skulle varit min morfars 101-årsdag med tacos till lunch. Å vad gott det är emellanåt. Inte för ofta men med lagom avstånd från förra taco-måltiden så är det suveränt. Nu är vi mätta och softar jullov i soffan. Lite skumtomtar och praliner och annat julgodis slinker nog ner när det finns plats igen.

P

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela