Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Anne-Lina 45!

Publicerad 2013-02-28 11:30:00 i Allmänt,

Idag fyller världens bästa Anne-Lina 45 år! Här kommer ett jättestort grattis och en önskan om en fantastisk födelsedag!
 
Oskar och Pernilla
 

arbetsträning

Publicerad 2013-02-28 10:28:03 i Allmänt,

Idag arbetstränar Oskar efter sjukdomssnurren. En begravning på förmiddagen (hoppas han kom ihåg halstabletter så han inte hostar sönder begravningen) och en körövning på kvällskvisten. Det blir bra mjukstart, sen lugn fredag för hans del innan vi laddar för festligheterna.
Jag låter fortfarande väldigt hes och harklig men mår i övrigt prima. Lite hosta så klart - klockrent efter förkylning när det gäller mig. Flyttar papper, fixar papper, pratar med folk och sköter mitt jobb. Den där körövningen ikväll tänkte jag mig besöka men inte sjunga så mycket, rösten bär nog inte fullt ut till det. Man kan dock lära sig mycket genom att bara höra sångerna.
 
Pernilla

solen skiner

Publicerad 2013-02-27 11:03:21 i Allmänt,

Tog bilen till Växjö idag. Lite förkylningslyx att slippa åka buss och fördelen av att kunna åka hem när man vill framåt eftermiddagen ifall hjärnan skulle ta slut så där plötsligt som den kan göra om man är förkyld. En hel del mail hade hopat sig efter en ledig fredag och en sjukledig måndag. Men inget akut, skönt det i alla fall. Dags att ta tag i att betala räkningar och sortera papper. Solen skiner och snön smälter, snart är det mars månad och lite större hopp om vårens ankomst.
 
Oskar är hemma även idag med sin förkylning och troligen lite feber. Det går tydligen något där man är sjuk tre dagar och under denna tid även producerar oändliga mängder snor. Inget kul men inget heller att göra något åt. Vårt mål är att båda vara på benen till helgen. Då väntar ju kuligheter. :)
 
Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela