Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

På höstlovsutflykt

Publicerad 2017-10-30 18:28:23 i Resor och utflykter,

Måndag och solsken. Oskar hade ledig dag, Pernilla hade semester. Utflykt var bestämd med större delen av familjen Bernlind. Vi for till Hässleholm. Jagade Pokémon, frös i vinden, gick i några affärer, njöt i solen och åt mycket goda pizzor. 
(null)
Efter maten jagade vi lite fler monster. När parkeringstiden var slut for vi en bit hemåt. Dags för promenad i Osby. Mötte finaste Hanne som varit hos tandläkaren. Båda guddöttrarna på en dag, lyx. I Osby gick vi på konditori och fikade goda kakor. Mys!
Mätta och goa for vi hemåt och spanade både älg och rådjur från bilarna men allt gick bra och mycket nöjda kom vi hem igen. 

Svensk normaltid

Publicerad 2017-10-28 17:15:00 i Allmänt,

Så går vi i natt över till svensk normaltid, vintertid eller vad du nu vill kalla det. Ställ tillbaka sommarmöblerna, ställ tillbaka klockan - så lyder tumregeln för de flesta. Formellt ska det ändras kl 03, då klockorna ska ställas tillbaka till 02. Men vi ändrar väl redan före sänggående - eller hur? Har du en tid att passa under söndag morgon/förmiddag så se till att du hamnar rätt och inte kommer en timme fel.
 

Senaste nytt!

Publicerad 2017-10-27 14:48:30 i Bio, teater, kultur,

Denna lediga helg inleder vi med fredagskväll i Växjö konserthus. Biljetterna har varit bokade sedan maj typ, och har hängt länge på kylskåpet. Och nu är det dags. Tydligen är det slutsålt till sista plats, kul. Jesper Rönndahl står på scenen. Ser fram emot en kväll med skratt och vetenskap i en salig soppa. Är det någon mer därute som ska dit ikväll? Vill du ha recension får du fråga oss nån dag.
Senaste nytt!

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela