Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

skojig valborgsvinst

Publicerad 2009-04-30 22:10:31 i Allmänt,

Så har vintern rasat ut, sköna maj välkomnats, fler körsånger och allsånger sjungits och fika intagits. Ingen brasa som sagt, eldningsförbud här nere i trakterna. Sångerna har väl klingat bättre i Tutaryd någon tidigare gång, i år hade basarna eget tempo i vissa sånger och sopranerna i vissa. Liiiite slitsamt att vara dirigent i det läget. Och alt också för den delen. Men vi kom igenom repertoaren och vissa åhörare tyckte det lät lika bra som vanligt. Inomhussångerna till piano lät absolut godkänt trots att vissa var nya för året. Lotterier hör till valborgsmäss i Tutaryd. Oskar köpte lotter och vann. Ett vinställ med en flaska rött vin! hihi Skojig vinst till en nykterist. Men det går bra ändå. Kul att vinna liksom.

ha en bra Valborg!

Publicerad 2009-04-30 13:45:50 i Allmänt,

Vilken underbar valborgsmässoafton! Njut så mycket ni kan. Hoppas att alla får en bra valborgshelg trots att det på många ställen inte blir eldar och fyrverkerier som planerat. Vintern har rasat ut, sköna maj är välkommen ändå och vårtalen låter likadant med eller utan brasa.

Vad ska ni göra ikväll?
Vi ska till de goa människorna i Tutaryd och fira med byalaget.

solig dag

Publicerad 2009-04-29 15:50:25 i Allmänt,

Ännu en dag med strålande sol. Sånt är mys. Ann och jag och Sussie på expen idag. Har fixat en hel del, bokföring och annat, känns fint. En del kvar är det ju också men man hinner det man hinner. David bjöd på eftermiddagsfika - supermums med kakor och grejor. Sussie och jag delade systerligt på en muffins och en biskvi för vi kunde inte bestämma vem som skulle ha vilken. Nu fick vi smaka på båda. Gott!
Har idag tryckt 80 bröllopsfesthäften till Jennie och Mats. Inte för att jag känner dem - men jag har tryckt deras fina sångochplaceringshäften. Susse och Ch känner dem och det är därför som jag fått uppgiften att trycka häftena. Jättefina - om jag får ha en åsikt! Snart ska jag masa mig till busshållplatsen för att åka hem i värmen. Hoppas det är en buss med AC. Annars blir det varmt.

Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela