Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Grattis Terje

Publicerad 2015-08-30 12:16:58 i Allmänt,

Idag hurrar vi för världens bäste Terje som fyller år. Grattiskram och hoppas du får en dunderbra födelsedag!!!

Oskar och Pernilla


På auktion

Publicerad 2015-08-29 14:37:13 i Allmänt,

Lördag = auktionsdag. Visning från kl 9 men vi var där kring kl 930. Tittade runt och hejade på lite folk. Inte så många spekulanter dock. Oskar köpte en fiol så nu ska han återuppta tioåringen i sig. Han betalade några hundralappar. Efter en stund kom musikläraren i fiol från Ljungby musikskola och sa hej, hon betraktade inköpet och bedömde att den borde kosta ca 4000kr, men att den behövde nya strängar. Ett fynd alltså. 

Pernilla tröttnade efter ett tag och åkte in i stan en sväng. Vi möttes för lunch och sen åkte Oskar tillbaka till auktionshallen medan Pernilla åkte hem. Under eftermiddagen bjöd Oskar på några fler saker men det mesta blev för dyrt. Några frimärken och ett spel fick dock följa med hem. 

Fredagsfinalerna

Publicerad 2015-08-28 19:29:46 i Allmänt,

En intensiv fredag när Pernilla varit i Linköping på infomöte inför Etiopien-resan och Oskar spelat på en jättestor begravning i Agunnaryd. Ingen orkade ordna med mat så det blev Donken till middag. Därefter däckade vi i soffan till lite friidrotts-VM och fredagsfinal i Vem vet mest. Vi lär bli kvar här i soffan resten av kvällen. 
Kerstin berättar om pass, visum och packlista. 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela