Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Dubbla julbord

Publicerad 2014-11-29 16:52:00 i Allmänt,

Fredag kväll var vi på julbord med Pernillas jobb på Villa Vik i Växjö. Jättegott och jättetrevligt och mysigt på alla vis. Högst betyg fick gravlaxen, en sorts sill, det faktum att det fanns grisfötter samt gottebordet. Sällskapet får också stora A. Hittills under lördagen har vi inte ätit särskilt mycket alls. Och ändå inte känt så stora hungerkänslor.
Dessutom laddar vi för ett annat julbord nu under lördagskvällen. Denna gången hjärtebarnsföreningen Kronoberg och deras julbord på Hjortsbergagården utanför Alvesta. Pernilla är revisorssuppleant och blir därför inbjuden till denna festlighet, det är första gången vi är inbjudna dit - men betyg kommer framöver.

Orgelpremiär

Publicerad 2014-11-29 15:49:03 i Allmänt,

Under flera år har läktarorgeln i Agunnaryds kyrka haft spel-förbud. Den har varit trögspelad, ostämd och haft osäker elektricitet. Tack vare bidrag från Växjö stift har pastoratet kunnat renovera. Under de senaste halvåret har Ålems orgelbyggeri renoverat hela orgeln till i det närmaste originalskick. Vid fredagens begravning premiärspelade jag på den. Det gick fint och enligt prästen var de anhöriga mycket nöjda. Vilket trots allt är det viktigaste.
Klaviatur
 
 
Detaljbild på den nya trumpetstämman
 
Spelbord

Solen skiner

Publicerad 2014-11-28 11:08:00 i Allmänt,

Den här novembermånaden har väl varit osedvanligt grå och full av moln. Men idag verkar den vilja bättra sig och solen skiner faktiskt i Växjö, i alla fall på förmiddagen. Inte dumt alls. Vi har också plockat fram adventsljusstakarna till kontoret så idag är det ljust på riktigt, både inne och ute.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela