Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Gott nytt år

Publicerad 2015-12-31 13:31:58 i Allmänt,

Är ni redo att ta farväl av 2015 och välkomna år 2016? Vi har varit en tur till Ljungby och tittat i affärer, köpt blommor på torget och finfina Budapest-bakelser till kvällens efterrätt. Nyårstutorna inköpta och miniflaggorna hissas inom kort. Maten är i kylen redo att tillagas och biljetterna till kvällens föreställning framplockade. Vi siktar nämligen mot Växjö teater och nyårsrevyn. 


Fiberfix

Publicerad 2015-12-30 14:36:25 i Allmänt,

Onsdagen bjöd väckarklocka ställd. Inte så tidigt som en vanlig onsdag men ändå en morgontid att passa. Oskar jobbar idag, lite hemma först och sen på jobbet. Samtidigt är Johan här, han fick musik under arbetet. Johan hjälper oss dra datakabel inomhus mellan fiberjack vid tvn och datorn på övervåningen. Allt för att både datorn och tvn ska kunna dra nytta av det snabba nätverket. 
Själv har jag jullov/semester och tittar mest på medan de andra arbetar. 
/Pernilla 


Julfika

Publicerad 2015-12-29 10:19:17 i Allmänt,

Jullovet är nog delvis till för att träffas på julfika. Igår var Roland och Britta här och tittade på vår gran, kollade slalom och fikade på både lussekatt och gottebord. Himlans trevligt. 
Idag tar vi sikte mot mellandagsrea på Grand Samarkand och därefter julfika i Sandsbro. Det blir nog jättemysigt det också. 
Var julfikar du någonstans?

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela