Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Malva 5 år!

Publicerad 2015-04-30 11:53:00 i Allmänt,

Idag fyller älskade guddottern Malva alla handens fingrar. 5 år sedan du föddes, och då som nu vajar Sveriges alla flaggor bara för din skull. (Och kanske lite för kungen.) Vi hurrar och grattar. Paketen ligger hemma och väntar på sin mottagare!

Visuella hyss

Publicerad 2015-04-30 08:47:00 i Bio, teater, kultur,

Ljungbergmuseet onsdag kväll. En knapp timme om konst. Tavlor och installationer. Tyvärr bara en timme kort. Men det var trevligt ändå.
 
/Oskar
 

Rymdfest på gång

Publicerad 2015-04-28 16:35:02 i Allmänt,

Årets terminsavslutning för barngrupperna i Ryssby församling har rymdtema. Barnen sjunger sånger om att Gud skapat både oss och hela universum. Pedagog Camilla hjälper barnen att släppa loss sin fantasi och med hjälp av en gigantisk kartong görs en rymdraket och med av mindre kartongbitar tillverkas kontrollpanel och andra livsnödvändigheter om man ska ut i rymden.
 
Välkommen på rymdfest onsdagen den 20 maj kl 17-19! Här kommer ett smakprov på det som hittills är tillverkat. Och för er som undrar så är det vänstra en lampa, det övre högra en bit av raketens tangentbord och det undre högra en rymdmobil med många olika mobilspel. Raketen är ännu så länge hemlig.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela