Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Grattis Mikael!

Publicerad 2017-09-29 10:35:00 i Grattis,

Namnsdagsgrattis till alla i bekantskapskretsen som lystrar till namnet Mikael eller Mikaela. Namnet betyder "Vem är som Gud" och denna namnsdag har funnits på 29 september sedan medeltiden. Ärkeängeln Mikael syns på bilden nedan...
 
Dessutom passar vi på att gratulera Pernillas körkort som faktiskt fyller hela 30 år idag.
 

Ömsom regn ömsom solsken

Publicerad 2017-09-26 15:48:29 i Allmänt,

När vi var på loppis i söndags så var det en kvinna bakom oss i kön som kommenterade vädret med meningen "Det är så här september ska vara". Hon menade då den klarblå himmeln, den ljumma vinden, de röda löven och att solen sken. En verklig lyxdag vädermässigt med höstens mått mätt. Igår måndag var det nästan lika fint väder och Oskar lyckades med projektet "klippa gräset" i solen utan att gräsmattan blev sådär randig som det blir om gräset är blött. I natt en regnskur men sedan har solen lyst även idag. Nu verkar det dock vara några moln på ingång, vi hoppas att de seglar förbi snabbt och att vi får några fler soltimmar i september.

Ledig söndag

Publicerad 2017-09-25 09:00:00 i Resor och utflykter,

Ledig söndag och det var utlovat solsken. Men morgonen började med gråa moln. Men vi hängde inte läpp för det. Lugn förmiddag och sen lite Pokémonjakt hemma. Sen åkte vi på utflykt. Först Tyrolen som utlovat jätteloppis. Vi gick runt och gjorde några småfynd samt köpte supergoda mackor. 

Loppisturen gick sen vidare mot Olofs handelsbod i Moheda och en annan loppis. Nu hade solen tittat fram och eftermiddagsfikat blev våfflor i septembersolen. En mysig ledig söndag på alla sätt. 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela