Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

igår vår, idag vinter

Publicerad 2011-01-31 15:30:55 i Allmänt,

I går kändes det som vår när solen sken från blå himmel och det var några plusgradet utomhus. Var man sen i solen så kändes det att den värmde. Idag är vi tillbaka i vinterväder med minusgrader, grå himmel och just nu några snöflingor som dalar ner från himlen. Vi får väl se när våren kommer på riktigt, hoppas det blir snart!

P

Halmstadsweekend

Publicerad 2011-01-30 20:25:23 i Allmänt,

Helgen har tillbringats i Halmstad. Först lite shopping i stan, köpte inte mycket men tittade i många affärer. Sen checkade vi in i vårt hotellrum på Scandic. Vilade fötterna, läste tidningen, kollade lite på tv och bodde in oss. Kl 18 öppnade relax-avdelningen så vi hängde på låset och njöt en kvart i bubbelpoolen. Så himla mysigt det är. Sen blev det lite stul när vi finklädda skulle hitta någonstans att äta för det verkade fullbokat precis överallt men hotellets restaurang bjöd supersupergod grillad ryggbiff med potatisgratäng, sparris och lite andra goda grönsaker. Efter maten hade vi bokat biobiljetter till Änglagård tredje gången gillt. Feel-good-film precis som alla sagt. Kvällen avslutades i hotellbaren med var sin drink (Oskars var alkholfri men det var inte min). Goda var de i alla fall.
Hotellnatten till belåtenhet, jättesköna sängar och smarrig hotellfrukost så klart. Solen sken och värmde och det verkade nästan som om det var vår i luften. Färden gick till Ullared där vi shoppade loss på Gekås i stället för under lördagen. Handlade både byxor och toppar till mig, lite underkläder, lite verktyg till Oskar, en skiva och en hel del annat smått och gott. Lite skickebud till Malva var vi också så hon har en del som vi ska lämna vidare.
Nu är vi hemma efter en superhelg. Trötta och lite mosiga hamnade vi framför tvn. Snart är det Time out och sen skulle jag gissa att vi hamnar i sängläge.

Änglagård

Publicerad 2011-01-29 16:22:41 i Allmänt,

Ikväll blir det bio. Vi har biljetter till Änglagård, tredje gången gillt. De som vi känner som sett den säger att det är en feel-good-film. Men ingen film med superlvalitet eller krångliga tankebanor. Det blir en trevlig kväll hur som helst.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela