Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

solsken =)

Publicerad 2011-09-29 11:53:11 i Allmänt,

Idag lyser solen in genom kontorsfönstret så att man nästan får kisa. Vill verkligen inte rulla ner och stänga ute solen så jag försöker vinkla mig så att jag inte blir bländad. Gäller ju att njuta.
Oskar har bokat biljetter till Povels Naturbarn, vi ska hämta dem i kväll för egentligen kunde man inte lägga undan men det gick tydligen om man frågade snällt. Kuligt. Roland och Britta - vi har alltså biljetter även till er.

mörkt

Publicerad 2011-09-28 19:32:22 i Allmänt,

Klockan har just slagit 1930 och det är svart utanför kontorsfönstret. Helt svart med undantag för två lampor bortom hästhagen utmed cykelvägen bort till gymnasieskolan. Och det är bara september ännu. Hur mörkt ska det bli tror ni. Huvva för de där veckorna när det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem igen. Vi får hoppas på några fler soliga dagar för att fylla på ljusförrådet.

ny arbetskamrat

Publicerad 2011-09-28 11:38:34 i Allmänt,

Idag har vi besök på Växjö-jobbet av vår nye blivande arbetskamrat Christoffer. Mycket för honom att lära och ta in men kul att han är här och att vi får ta några första trevande steg mot att lära känna varandra.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela