Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Holmsjö

Publicerad 2010-07-31 14:19:48 i Allmänt,

Lördag i Holmsjö. Vi körde via Öjaby för att lämna tillbaka lånad resväska och låna ut en av våra resväskor till Öjabyfolkets finlandsresa. Tazza var där och blev glad när vi kom.
Sen till Blekingeland. Trevligt att komma hit och så mycket bättre väder här än hemma. Goda vänner till Monika och Rolf är också här och vi har just ätit carbonara till lunch. Efter maten är det en stunds vila för de flesta, utom för mig och Kia som gick en promenad i omgivningarna. Hon tyckte först att vi var lite konstiga som skulle gå ut när Rolf vilade men sen gick det bra.
Kl 15 ska Monika sjunga i Sillhövda kyrka och Oskar ska kompa. Efter andakten tror jag det blir kaffe där. Kl 19 är det spelmansträff i skogen någonstans. Det gäller att klä på sig lagom mycket så man inte blir för varm och inte blir uppäten av myggen. Men det blir nog bra och trevligt.

semester i regn

Publicerad 2010-07-30 15:35:58 i Allmänt,

Tur att det är friidrotts-EM och att vi efter en vecka i verklig sol och värme inte har väderångest. Alltså blir det tillåtet att en regnig semesterfredag vila, kolla tv, åka en sväng till Ljungby, prata strunt med en arbetskamrat som inte har semester, data, läsa bok och bara slappa.

Värnamo

Publicerad 2010-07-29 21:40:34 i Allmänt,

I dag var jag lite less. Mest på att allt var så vanligt. Så jag föreslog för P att vi skulle äta lunch i Växjö, utan att tänka på att hon jobbade där i går... klantigt... Men hon kom med motförslaget Värnamo, och det är trevligt det också. Vi åt väldigt nyttig lunch (not) på Birger Kung, sedan gjorde vi Värnamos shoppingutbud osäkert. Eller rättare sagt, vi var osäkra på var vi skulle shoppa nånstans. Herrarna Karlsson, Åhlén och Nordsjö fick besök bland annat. Sedan åkte vi hem igen. Det regnade typ hela tiden.

Vi gör sådana utflykter ibland, P och jag.

/O

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela