Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Gott nytt år

Publicerad 2014-12-31 15:46:00 i Allmänt,

Ett riktigt gott nytt år till alla er läsare här inne. Ni har blivit fler under året som gått, vilket gläder oss så klart. Hoppas att ni får en nyårsafton som ni njuter av, fina människor att fira med och ett helt nytt år där mycket kan hända. Bilden är från nyårsafton 2013 som vi firade på Skansen. I år blir det Öjaby, fint det!
Gott nytt år!
önskar Oskar och Pernilla
 

Fina vänner och död micro

Publicerad 2014-12-31 09:40:45 i Allmänt,

Igår dog vår micro. Oskar skulle värma tomtegröt till lunch och då sa micron poff och sen fick räkneverket spelet och började om hela tiden vid två minuter. Det fick bli en tur till Bredemad (återvinningsstationen). Sen for vi till Elgiganten och hittade en ersättare men den visade sig inte finnas på lager. Så nu är vi utan ett tag. 
På kvällen var fina familjen Ektoft här på mat och goda samtal. Så mysigt och så roligt att ni kunde komma. Marängtårta med färska jordgubbar till efterrätt. Mums. 

Idag är det nyårsafton. Hur ska du fira in det nya året?

Lite kyligt

Publicerad 2014-12-28 10:06:31 i Allmänt,

Kallt så in i vassen. Till och med är det så att sjön fått ett tunt lager is på sig, med lite snö ovanpå. Inte så det bär att gå på men det kanske kommer. Rimfrost på alla träd och bilen ser ut som en igloo. Igår kväll gick vi en promenad bland husen och letade julgranar. Det var stjärnklart och vi såg massor av stjärnor, så utifrån det var det ganska väntat att det skulle bli kallt i natt. Solen kryper väl upp över horisonten och då kryper även temperaturen uppåt.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela