Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Cache

Publicerad 2013-05-30 21:03:48 i Allmänt,

Efter en arbetsdag som innehållit bankbesök, övning inför skolavslutning, planering av terminsavslutning och en massa annat var det fortfarande sol kvar. Picknick inhandlades och sen var vi redo. Vi åkte en tur och kollade cache. En fick vi ge upp på för terrängen var inge kul men den andra hittade vi efter en liten promenad till en torvbrytningsmaskin. Häftigt ställe där naturen fått ha sin gång.

29 maj

Publicerad 2013-05-29 14:46:22 i Allmänt,

Idag onsdag Växjö-dag för Pernilla med pappersfix, lönesamtal och betalning av räkningar. Oskar har varit på möte i Ljungby och planerat nästa års kyrkosångshögtid med Finnvedens körförbund. Ganska fint väder men ändå lagom varmt för att orka jobba och tänka klart. Om nån timme ska vi stråla samman hemma för kvällsmat och därefter ska Pernilla ha hemmakväll medan Oskar ska åka till Tågcentralen.

Klippt

Publicerad 2013-05-28 20:14:10 i Allmänt,

Igår blev det klippt. Dubbelt upp. Först klippte Oskar gräsmattan och på kvällen klippte Pernilla Oskar. Båda behövdes. Gissningsvis behöver gräsmattan klippas igen innan Oskars hår behöver en ny omgång.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela