Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

På jakt

Publicerad 2016-05-30 19:40:11 i Resor och utflykter,

Ledig måndag och strålande solsken. Hi tog en tur mot några geocache. Hittade fem stycken av de sex vi letade efter. Vid den sjätte träffade vi istället Pernillas farbror. Lite kul faktiskt. Han undrade så klart vad vi gjorde så vi fick förklara fenomenet. En av gömmorna hette Hästen, utifrån fotot får ni fundera på varför. 
En tur till Ikea blev det också. Inga stora inköp men några saker fick följa med hem. Och fynd-huset är ju alltid kul. 

Efter utflykten kom flickorna Bernlind hit för lite stor-yatzy, häng på uteplatsen och makaroner och falukorv. Mysigt i solskenet. Kyrkokörsterminsavslutning nr 2

Publicerad 2016-05-27 13:14:22 i Allmänt,

Torsdag i slutet av maj - kyrkokörsterminsavslutning. Traditionen är stark. Denna gång var det Tutarydskoristerna som blev bjudna på tårta och godis, pyssel och frågetävling. Såklart bockade vi av några av sommarsångerna. Pippis sommarsång, Midsommarblomster och Sången om sommaren - för att ta några exempel. Tack för den fina goodiebagen som Oskar fick, för en trevlig kväll och en god sångartermin.
 

Syréner på bordet

Publicerad 2016-05-25 10:31:38 i Allmänt,

Det fick bli syréner på köksbordet igår kväll när Oskar kom hem efter att ha spelat på årets första examen. Fyller hela huset med sin sommardoft. Jordgubbar till kvällsmat på uteplatsen. Snart är det sommarlov.
 
 
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela