Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

kallt var det

Publicerad 2008-12-30 22:03:07 i Allmänt,

Ikväll var vi då på fyrverkeri-uppvisning. Det var jättefint. Det pangades både sådana som man kan köpa i affären och på slutet hade han uppvisning av sådana som man inte får köpa som vanlig konsument. Många var jättefina, se exempelbild tagen med mobilkamera. Vi frös om fötterna men stod där hela tiden för att det var så vackert. Lite behövde vi ju öva inför morgondagen då vi ska se alla fyrverkerierna över Djurgården. =)

generalrepetition

Publicerad 2008-12-30 16:41:12 i Allmänt,

Om en stund ska vi åka in till Ljungby. Idag har vi bara varit hemma och vilat och myst och packat lite inför morgondagen. Men om en stund ska vi alltså på en sväng för att kolla på fyrverkerier. Fyrverkerifabriken i stan har uppvisningsskjutning kl 18 för att folk ska köpa mer liksom. Men det brukar vara mysigt att stå där i mörkret och titta bara. I fjol köpte vi lite raketer, ljusfontäner och sånt som vi skulle haft i Holmsjö - men de blev avsmällda i Öjaby. Livet blir inte alltid som man tänkt sig när det kommer magsjuka emellan. I år ska vi inte köpa några raketer, bara bese generalrepetitionen. Vi ska fira nyår på stadsgårdskajen ombord på Cinderella. Färjanfärjan ni vet. Martin frågade om vi skulle komma i tv men vi är tveksamma på ifall vi är tillräckligt udda för att vara av tv-intresse. Spännande med kryssning ska det bli i alla fall.

Morfar 99

Publicerad 2008-12-30 12:19:08 i Allmänt,

Idag skulle min morfar fyllt 99 år om han hade levat. Så är dock inte fallet men det blir ändå en dag när man tänker extra på minnen från barndomen. Jag tyckte mycket om min morfar. Svampplockning, blåbärsletande, promenader vid stambanan och kortspel är väl det som mest påminner om min kära morfar. Nästa år får vi väl åka till graven och ha 100-årskalas eller så.

Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela