Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

130131

Publicerad 2013-01-31 11:54:30 i Allmänt,

Lite kul datum idag om man gillar lek med siffror. Blåsigt utomhus men inte så illa som de varnat för, inte här i alla fall. Öresundsbron har fått nedsatt hastighet och färjorna är delvis inställda, något tillfälligt tak hade rasat. Burr. Stormvarning är inte alls nåt kul. Minnena från Gudrun och Per väcks till liv, även om det är länge sen.
Här inne på expen är det lugnt och skönt och lagom mycket arbetsuppgifter. Fortfarande fattas det arbetskamrater på grund av sjukdom och semester men idag var det lugnare så vi hinner göra våra egna uppgifter och inte bara täcka upp för andra.

alla verkar vara frånvarande

Publicerad 2013-01-29 19:56:13 i Allmänt,

På Ryssbyjobbet visste vi att vi skulle vara underbemannade den här veckan. Ena prästen är i Indien, den andra på skidsemester i fjällen och församlingshemsvärdinnan är i Paris. Men att både församlingsassistenten och administratören skulle få influensan räknade vi inte med. Tur att det finns pensionerade församlingshemsvärdinnor som kan göra några uppgifter och tonårsledare som gör andra uppgifter. Och så var ju Oskar och jag och vaktmästarna på plats för att göra våra egna uppgifter samt några av de andras...
 
P

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela