Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

snökanon?

Publicerad 2012-01-31 18:57:44 i Allmänt,

I morgon innehöll planerna en utfärd till gården i Timmernabben för att kolla om där är inventarier och dokument som borde flytta till distriktsexpeditionen. Skulle bli bra det, trevligt sällskap och inte alltför lång utflykt. Men eftersom SMHI varnar för "snökanon" utmed Östersjökusten, från Stockholm och söderut så var jag skeptisk. Inte kul att köra bil i tre decimeter snö. Ringde Kerstin och ventilerade mina tankar. Hon visste inte om vädervarningen men sa att med de premisserna stannar vi ju hemma. Ringde Ann och informerade henne. Inte kul att komma till jobbet i tro att det blir utflykt och så blir det en vanlig dag på kontoret. Men nu vet alla om beslutet att vara hemma. Känns bra faktiskt. Snökanon låter synnerligen otrevligt.

sol idag också

Publicerad 2012-01-31 15:32:47 i Allmänt,

Även denna dag skiner solen från blå himmel. Fantastiskt vinterväder om än lite för kallt för min smak. Gäller att boosta solljus i alla fall, även om vi går mot ljusare tider. En liten promenad i dagsljus rekommenderas till er alla.

solsken

Publicerad 2012-01-30 13:21:24 i Allmänt,

Solsken denna vintermåndag. Skiner in genom fönstret och visar den klarblå himlen. Lite kallt att vänta på bussen i morse men med rätt klädsel så funkade det också. Ni ska få en fin bild som jag hittat på www.fotoakuten.se. Så här känns vädret denna måndag.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela