Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Grattis Malva

Publicerad 2017-04-30 08:37:02 i Grattis,

Idag fyller guddottern, prinsessan, blomsterplockerskan, simmerskan, storasystern, lillasystern och fina kompisen Malva hela 7 år. 


Skolflicka till hösten. Vi älskar dig och önskar dig en fantastisk födelsedag och ett spännande nytt år. 

Kramar Oskar och Pernilla

Solala

Publicerad 2017-04-29 14:28:46 i Bio, teater, kultur,

Fredag eftermiddag och Pernilla hör på radio på vägen hem från jobbet. Ett reportage om sånggruppen Solala. Tre helt galna grabbar som sjunger och spelar på saker som finns i köket. Burkar blir trummor, gravljus med ris blir en maraccas, spaghettistrån blir trumvispar. 


I reportaget nämns att de ska spela fredag kväll på Växjö konserthus. Och väl hemma konstateras att det finns biljetter kvar. Vi köper biljetter och far till Växjö. Och får vara med om en grym konsert! Efteråt köper Oskar två skivor med autografer så nu kan vi fortsätta njuta hemma. 

Fredag inför ledig långhelg

Publicerad 2017-04-28 14:52:35 i Allmänt,

Så inväntar vi ännu en långhelg. Påsken var nyss här med långfredag och annandag när många är lediga, även om Oskar jobbade en del så hade vi ledig tid tillsammans. Nu kommer Valborg och första maj och pockar på uppmärksamhet. Först dock ledig fredagskväll och ledig lördag. Lite oklar över vad som står på agendan. Förutom sjuårskalas för väldens bästa Malva. Presenterna ordnade, vi är redo!
 
Söndag och valborgsmässoafton i ett betyder intensiv dag för Oskar. Högmässa i kyrkan på förmiddagen och sedan lite paus. Därefter premiärfirande av valborg i Rydaholm. Kyrkokören ska sjunga och Oskar ska leda den, för dagen är kören utökad med några sångare till och har fått nytt namn - vårkören. Först sång vid äldreboendet Lindgården, sen Horda Hembygdspark och därefter Sjöholmen i Rydaholm. Det ska nog gå bra men lite spännande är det allt.
 
Måndag och första maj och ledig måndag tillsammans tänkte vi försöka utnyttja för att åka på utflykt. Vi får se var vi hamnar. 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela