Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Hans 60 år

Publicerad 2016-07-30 20:40:07 i Allmänt,

I torsdags kväll landade vi efter en fantastisk resa till Edinburgh (bilder kommer så småningom). Fredag kväll laddade vi om för kalas. Fina Hans fyller 60 och hade bjudit till kalas på Villa Vik. Trevligt folk, god mat och dryck, sång och musik och dans. Vi tackar och bockar för kalaset och vilar denna lördag efter en intensiv vecka.

40 år sedan

Publicerad 2016-07-26 11:40:00 i OS,

Idag 26 juli är det jubileum. 40 år sedan Bernt Johansson vann linjeloppet på cykel under OS i Montreal. Det var den första svenska olympiska guldmedaljen i cykel på 56 år. Nu taggar vi snart igång för OS i Rio. Även denna gång kan det bli cykel-medalj. Emma Johansson heter cyklisten med klar medaljchans om någon vecka.
Bernt Harry Johansson, 1976 Olympic Road Race Gold Medalist.tif

Granne på besök

Publicerad 2016-07-25 13:00:00 i Allmänt,

I grannhuset bor utsöta kattungar. Nu är de lite större och går på egna upptäcksfärder i omgivningen. Häromdagen fick vi besök av en liten goding som ville gå in till oss när vi plockade in tvätten. Det tyckte vi inte var ett så bra förlag så Oskar tog den i hampan och bar den över gatan till sitt eget bo. Men väldigt söt och nyfiken granne hade vi på besök.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela