Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Sommarsolståndet

Publicerad 2018-06-21 12:07:00 i Allmänt,

Just idag, just nu passerar vi sommarsolståndet. 2018 inträffar nämligen detta torsdagen den 21 juni klockan 12.07 svensk tid. Firar ni? Sörjer ni? Ljuset segrar!

Bröllopsdag

Publicerad 2018-06-21 08:40:00 i Allmänt,

Idag firar vi bröllopsdag. 15 år för att vara exakt. Kristallbröllopsdag för den som håller reda på bröllopsdagarnas namn. 15 år sedan den där fina midsommardagen 2013. Tack alla ni som var där då och alla ni som finns här nu. Att vandra tillsammans med varandra och med er är en otrolig gåva.
 
 

Melodikryss

Publicerad 2018-06-20 14:44:00 i Allmänt,

Lite för sent för att hinna bjuda med någon mer, men i tid för att hinna bestämma oss själva, upptäckte vi att ett kul evenemang skulle äga rum i Horda i går kväll. På eftermiddagen blippade det förbi i facebook-flödet att det skulle vara melodikryss i Horda hembygdspark. Horda musikkår spelade låtar och frågor ställdes. Det var supertrevligt arrangemang, trist bara att inte fler var där för att delta. Lite kallt var det i blåsten men solen sken och vi njöt av musiken. Och det var fler i publiken än på scenen, även om det inte ser ut så på bilden.
 
Utslagsfrågan var - hur mycket väger dirigenten Roland och en bastuba tillsammans? Vad tror ni? Den som vill gissa kan skicka ett meddelande till nån av oss...
 
När krysset var löst gick vi in i hembygdsstugan och blev bjudna på kaffe. Svaren på frågorna redogjordes och vinnarna annonserades. Tyvärr var vi för långt ifrån på utslagsfrågan för att vinna, men alla rätt på krysset hade vi i alla fall. 
(null)
 
 
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela