Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Resultat från Halmstadstravet

Publicerad 2010-03-30 15:27:20 i Allmänt,

Det var en jättebra kväll igår på trav. Inte för att vi vann några jättesummor för det gjorde vi inte. Snarare gick vi back men det var kul och spännande och maten var jättegod. Och sällskapet perfekt! När vi kom dit så fick vi besöka stallbacken och prata med en trav-tränare och titta på hästarna. Denna sötisen är bara 1,5 år så han skulle ju inte tävla, därför fick man klia på honom. Man får inte röra hästarna av dopingskäl egentligen som besökare. Men göllig - håll med om det.
När vi kom hem vid 23-tiden möttes vi av den ganska goda nyheten att ån sjunkit i vatten-nivå med några centimeter. Risken för översvämning finns ännu men just idag ser det bättre ut. Skönt.

peppa för Halmstad

Publicerad 2010-03-29 13:55:39 i Allmänt,

Idag ska vi till Halmstad och kolla på trav med jobbet. Besök på stallbacken och mat i restaurangen ska vi också hinna med. Hoppas vi vinner stort. Trevligt ska det bli i alla fall.
Översvämningen är i samma läge som i går kväll. Dvs mycket vatten och fortfarande stora risker men ännu inte vid vårt hus. Huvva. Låt oss slippa, snälla.

P

Fortfarande mätt

Publicerad 2010-03-28 09:04:56 i Allmänt,

Gårdagens kalas tär fortfarande på krafterna. Dvs vi är fortfarande mätta och orkade nästan inte med frukosten. Nu har Oskar flyttat sig till kyrkan för gudstjänst där kl 10, jag ska gå om en stund. Han och Gerda ska köra pastoratet runt (dvs tre gudstjänster) idag, men jag tänkte bara vara med i Ryssby.
Vattnet kring vårt hus stiger med onödigt stor hastighet. Ån är massor av vatten i och kommungubbarna har varit här två gånger under morgonen. Orkar verkligen inte med översvämning också...

Bifogar bild på gårdagens super-smörgåstårta.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela