Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

15 år

Publicerad 2017-03-31 21:52:28 i Allmänt,

Denna fredag firar vi med jordgubbar och glass. Firar att det är 15 år sedan vi förlovade oss och när vi dagen efter skulle berätta så trodde några att det var ett aprilskämt. Det var det inte. Vi hoppas på många fina år framöver. 

Nu är det vår, hockeysäsongen över

Publicerad 2017-03-28 16:43:32 i Allmänt, Ishockey,

Skrev igår om att våren var på väg.
Vi får nog revidera lite.
Våren är redan här.
 
Oskar fick tid på däckbytarfirman så blåa bilen kör med sommardäck från gårdagen och den grå bilen ska få andra däck på fredag. Det är sååå mycket tystare att köra med sommardäcken jämfört med dubbdäcken.
 
Kyrkvaktmästarna i Traryd har igår och idag plockat bort allt granris från gravarna och därmed tagit bort det sista av vintern. Byte av jord på skötselgravarna står näst på tur och sen kan penséerna planteras.
 
 
Dessutom tog hockeysäsongen slut igår. LIte tidigt kan man tycka med Växjö-ögon men om Malmö vinner fyra matcher och Växjö bara två, då är det Malmö som går vidare till semifinalspel. Hur tråkigt det än må vara så är det så att nu blir det vila och laddande av hockey-batterierna.

Första måndagen med sommartid

Publicerad 2017-03-27 13:43:00 i Allmänt,

Första måndagen med sommartid 2017 bjöd på känslan av en tidig morgon. För trots att vi gick och la oss i vanlig tid och steg upp i vanlig tid så kändes det som om klockan ringt för tidigt. Och så där lite minijetlag blir det några dagar. Tur att måndagen bjuder strålande solsken och vårvarma vindar, blommande krokus och snödroppar. Har vi tur lyckas Oskar få tid hos däckfirman för byte av vinterdäcken på åtminstone ena bilen. Vi kan alltså på många sätt se att våren är i antågande. Välkommen våren!

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela