Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Valborgsmässoafton

Publicerad 2011-04-30 13:33:37 i Allmänt,

Solsken även denna vackra valborgsmässoafton. Jag har varit i Ljungby en sväng och köpt ett par byxor och kompletterat Malvas födelsedagspresent. Oskar har skött tvätten och sedan byggt på sin tågbana. Lunchen blev somrig med kassler och råstekt potatis - mums. Nu vilar vi lite och om en stund ska vi till älskade Malva på födelsedagskalas. Kvällen tillbringas i Tutaryd som brukligt.

Evenemangstips:
Ryssby stationsplan kl 19 - Ryssby kyrkokör samt Hör och häpna sjunger, Bengt Gustafson vårtalar, Hembygdsföreningen serverar varm choklad och ostmacka, Brandvärnet vaktar elden.

Tutaryds församlingshem kl 19.30 - Tutaryds kyrkokör sjunger, Hemlig person vårtalar, Tutaryds byalag serverar frallor, kaffe och kaka, Allsång och mer körsång inomhus efter fikat, Lotterier.

Grattis Malva

Publicerad 2011-04-30 10:07:07 i Allmänt,

Idag fyller dopfadderbarnet och prinsessan Malva 1 år. Tänk vad tiden går fort. Det är ett helt år vi hälsade på det lilla knyttet på BB i Växjö.
Grattiskramar skickar vi via bloggen och riktiga kramar kommer i eftermiddag!

Oskar och Pernilla

sol igen

Publicerad 2011-04-28 13:14:17 i Allmänt,

Lite kyligare natt men den där åskan kom aldrig till Ryssby. Skönt att slippa, även om jag inte är rädd så är det ju skönt att slippa dra ur tv och dator och krångla med sladdar, routrar och antenner. Idag är solen och den blå himlen tillbaka. Bra det även om det är jobb för oss båda idag. Men det funkar att jobba också. Skulle sakna det om det inte fanns, så får man tänka dagar som denna...

P

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela