Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Las Palmas

Publicerad 2009-06-30 14:15:26 i Resor och utflykter,

I dag bestämde vi oss för att ta en utflykt till Las Palmas - huvudstaden på Gran Canaria. Se oss om, shoppa och slappa. Det blev nog mest shoppa - även om vi inte köpte så mycket. Bussresan hit och hem innehåller ju en hel del naturupplevelser. Och slappa - ja vi var på McD nyss och nu på internetcafé.

En av Oskars (och hans svärmors) favoritaffärer fanns här: Marks&Spencer. Men väldigt lite herrkläder, bara under-dito samt slipsar. Han köpte två av de senare.
En annan skojig affär hette Focus. De hade roliga t-shirts med får och andra djur. Ni kan få se exempel när vi kommer hem.

Snart åker vi tilbaks till Patalavaca och Villa del Mar. I morgon hemresa.

OoP

Vad är det för en dag?

Publicerad 2009-06-29 19:14:35 i Resor och utflykter,

Jo det är Oskars fölsedag hurra hurra hurra!

Jag uppvaktades på morgonen - inte med tårta på sängen tack och lov, det hade blivit kladdigt i värmen - men med en present och sång! Presenten var tvenne skivor, en med Malte och en med Malena. Linde- resp Ernman alltså.
Efter frukost på balkongen gick vi ner för att bada i Atlanten igen. Vi gjorde det igår också, se. Det är en mäktig upplevelse - höga vågor och salt vatten är en härlig och respektingivande kombination.

Nu på eftermiddagen/kvällen är vi tillbaka i shoppingcentret i Puerto Rico och shoppar, surfar och letar middag. Nåt gott ska vi väl hitta, här finns massor av restauranger att välja mellan.

I morgon blir de kanske uflykt till huvudstaden Las Palmas. Kanske inte. Inte helt klart ännu. I övermorgon flyger vi till gamla Svedala igen, och hälsar på Martin and folks en vända till. Torsdag går tåget till Ryssby.

Ha det bra!
Oskar
Pernilla hälsar också

hemmadag

Publicerad 2009-06-27 18:04:50 i Resor och utflykter,

Aven idag har vi varit vid hotellpoolen pa formiddagen. Det ar skont att vara dar. Man kan gomma sig under parasollet om man vill det och man kan sola pa en solstol om man vill det. Och sa bada i poolen nar man blir for varm. Pa eftermiddagen skulle vi ta oss ner till var stads centrum for att kolla en turist-t-shirt som vi lurat pa. Men han hade stangt for det ar ju lordag och lagsasong. Sa vi badade fotterna i Atlanten i stallet och nu ar vi har. Vaaaaarmt aven idag och har inne saknar de all form av luftombyte.

Men vi ville ju saga hej till er och bara meddela att vi mar fina fisken.
Oskar och Pernilla

som idag inte orkade leta efter å, ä och ö hela tiden, ursakta

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela