Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

påskdag och förlovningsdag

Publicerad 2013-03-31 15:12:32 i Allmänt,

Idag firar vi påskdag på allra bästa sätt. Äggfrukost först. Sen påskmässa i Ryssby kyrka med barnkör, kyrkokör, många fina människor, påskliljor, kö till nattvarden, tårta. Dessutom ägg-jakt på kyrkogården för alla yngre. Sötaste Malva skulle inte alls sitta med sin mamma utan med Pernilla i bänken på andra sidan gången. Solsken och plusgrader. Påskbuffé till lunch, påskgodis att mumsa på. Oskar har ett dop att spela på i eftermiddag, det blir nog fint i solskenet i Tutaryds fina kyrka.
 
Dessutom firar vi att det för 11 år sedan också var påskdag och 31 mars - den gången förlovade vi oss!
 

Påskafton

Publicerad 2013-03-30 16:59:20 i Allmänt,

Påskaftonen inledde vi med sovmorgon och äggfrukost. Sen tog Oskar ett varv med dammsugaren (har inte hunnit det innan i veckan) och Pernilla körde en omgång med strykjärnet. Utflykt i vårsolen för lunch på IKEA och besök på det nya fyndvaruhuset. Där fanns lite konstiga saker och lite vanliga saker. Vi köpte fryspåsar, en burk skruvar, två meter möbeltassar, lite påskgodis och lite fläderdricka för totalt 48 kronor eller liknande. Billigt i alla fall.
Nu vilar vi lite och njuter av att snön smälter i solen. Kvällen blir ganska lång i väntan på påsknattens mässa som börjar kl 23 - men den är fin och mäktig. Från mörker till ljus.

Långfredag

Publicerad 2013-03-29 09:24:38 i Allmänt,

I går en lång och effektiv skärtorsdag. Lite personalmöte på morgonen. Mycket jobb och påbörjad årsredovisning för Pernillas del. Oskar hann med tre skärtorsdagsmässor och dessutom lite snack med konfirmander.
I dag blir det lite lugnare. Långfredag med äggfrukost och tid att hinna äta den långsamt. Långfredagsgudstjänst i Ryssby med kören nu kl 10. Lax till lunch, tid att vila lite och sen långfredagsgudstjänst i Tutaryd kl 15. Vad vi ska hitta på i kväll är oklart. Något blir det väl. Men stressa ska vi i alla fall inte.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela