Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

f y i

Publicerad 2008-10-31 22:02:12 i Allmänt,

f y i = for your information:
Det blev mysigt fredagsmys MED brasa och popcorn.
 
Popcorn-påsen brändes första gången Oskar försökte micropoppa så vi fick sätta på fläkten och slänga alltihop. Som tur var hade vi fler popcornpåsar och därmed en god möjlighet till ett nytt försök. Det gick mycket bättre andra gången.

P

först prommis sen fredagsmys

Publicerad 2008-10-31 18:19:33 i Allmänt,

En skön ledig dag närmar sig kväll. På eftermiddagen tog vi en promenad och då gick vi förbi kyrkan. Där var jättemånga som smyckade gravar och tände ljus. Kyrkan var öppen så den som ville fick gå in och tända ett ljus även där och sen fanns det fika för den som ville ha. Vi stannade dock inte utan konstaterade bara att det såg mysigt och högtidligt ut. Oskar har pratat med Martin och de skulle åka till Spånga med gravsmyckning och ljus i morgon. Känns skönt att de finns och kan fixa det. Tack snälla ni!
Kvällen innehåller fredagsmys. Vi har köpt lite godis och chilinötter och så ska vi nog poppa popcorn. Om andan faller på blir det brasa i öppna spisen också. Funkar utmärkt mot höstmörka kvällar.

Pernilla

Idag vet jag inte...

Publicerad 2008-10-31 10:09:58 i Allmänt,

Jag känner mig som en Sebastian som fick ringa och fråga vad han skulle göra. Men vi får väl hitta på nåt, Pernilla och jag. Det ska nog gå bra, det brukar göra det.

Snön har försvunnit! HURRAAA!

O

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela