Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Har ni firat valborgsmässoafton?

Publicerad 2010-04-30 22:25:54 i Allmänt,

Det har vi i alla fall gjort. På alla tillbörliga sätt!

I Tutaryd är byalaget ansvariga för firandet och kyrkokören sjunger vårsångerna. Trevligt värre. Det är alltid ytterligt hemligt vem som är vårtalare. Och i år fick jag den stora äran att hålla vårtalet! Beröm fick jag efteråt också så det gick nog bra. En man sa att det var det bästa vårtal han hört någonsin och han har nog hört några stycken i alla fall. Sen gick vi in i församlinghemmet och fikade och sjöng mer körsånger och lite allsång och hade dragning på lotterierna - fast vi vann ingenting detta år. Trevlig valborg på er allihop. Det har vi haft.

Inte blir det sämre av att vi nu fått bild på lillasyster Bernlind. Vi ska nog hälsa på henne i morgon...
Pernilla

Nu finns hon =)

Publicerad 2010-04-30 10:49:04 i Allmänt,

Nu finns hon. Lillasyster Bernlind alltså. Föddes i morse kl 8.35. Antagligen jättesöt och jättego och alldeles perfekt! Supergrattis till Susse och Ch kommer här! Kram!

vårsånger

Publicerad 2010-04-29 21:48:01 i Allmänt,

Valborgssånger är inte dumt alls. Man blir liksom lite gladare av Vintern rasat ut eller Lärkan slår i skyn eller Sköna maj välkommen än man blir av andra sånger. Hela kvällen har vi övat inför Valborgsmässoafton. Plus fikat supersmarrigt supersmarrigt fika med "smörochostkringlor" och "kakormeddumlesmörkrämochnoblesse". Tutarydsmänniskor är faktiskt ganska söta om ni frågar mig.
Har du inget för dig i morgon kväll så kom till Tutaryds församlingshem kl 1930. Vårsånger, vårtal, bål, lotterier, fika, allsång och massa goa söta människor!

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela