Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Valborgsmässoafton

Publicerad 2014-04-30 10:42:00 i Allmänt,

Vill ni fira valborgsmässoafton med oss? Häng på till Tutaryd kl 19.30 där det blir körsång, vårtal och brasa utanför församlingshemmet och därefter lotterier, servering och allsång inne i församlingshemmet.
 
Känner du för en sväng på valborg till Ryssby rekommenderar vi stationsplan kl 19.30 där det blir körsång, vårtal, majbål och där hembygdsföreningen säljer varm choklad och ostfralla. Ryssby hotell håller också öppet för den som vill ha en bit mat eller något att dricka.
 
 
 
 
 

Malva och kungen

Publicerad 2014-04-30 09:00:32 i Allmänt,

Idag hissar vi flaggorna och firar att Malva fyller 4 år! Inte illa att dela födelsedag med kungen.
Massor av grattiskramar till älskade Malva. Paket finns och överlämnas vid lämpligt tillfälle.
 
Oskar och Nilla
 
Lånar bild av Malvas mamma...

Tågsläpp

Publicerad 2014-04-28 10:03:00 i Resor och utflykter, Tåg,

Vet ni vad kosläpp är? När korna släpps ut i hagen efter den långa vintern i ladugården. Söndagen tillbringade vi på tågsläpp. Järnvägsföreningen i Strömsnäsbruk hade tagit ut sina fina tåg efter vintern och visade upp för alla som ville titta. Goda våfflor bjöd de på till fikat och museet med gamla tåg-prylar var också öppet. Man fick cykla dressin en liten bit och om man ville fick man gå in i lok och vagnar.
 
Efter tågäventyret hittade vi en pizzeria där vi åt lunch. Eftermiddagen tillbringade vi på geocache-jakt och lyckades hitta fem stycken så vi passerade nr 400! Detta jubileum firade vi med mjukglass i Lurpasset.
 
 
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela