Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

kör eller hosta

Publicerad 2010-09-30 16:03:10 i Allmänt,

Undrar hur det går på körövningen ikväll? Kommer nog att hosta sönder den. Men vill å andra sidan vara med eftersom det är sista övningen inför uppsjungning nästa söndag. Får ladda med halstabletter i mängd och två flaskor vatten eller så...

P

hatar hosta

Publicerad 2010-09-30 11:49:33 i Allmänt,

Utan förkylning och med endast ont i halsen som förvarning har jag nu fått hosta igen. Stön vad jobbigt. Dagtid går det väl an men på nätterna är det jobbigt. Just nu testar jag den kur som Oskar fick när han hade hosta i våras. Han ringde vårdcentralen och fick rådet - drick vatten. 3 liter första dagen, 2,5 liter dag två och 2 liter den tredje dagen. Hittills har jag nog bara lyckats med att få i mig drygt en liter men jag försöker i alla fall och lite måste väl vara bättre än inget.

gåvan att få vara dopfadder

Publicerad 2010-09-29 12:17:08 i Allmänt,

Igår var jag på barngympa. Men jag gympade inte. Istället var jag inbjuden som Malva-vakt. Alltså se till att den söta femmånaderstjejen som Oskar och jag är dopfaddrar till klarade sig fint. Storasystrarna gympade friskt med hjälp av tjejernas mamma. Största delen låg Malva på golvet och lekte med sina leksaker bredvid sin kompis Linnea. Sen tröttnade hon på att ligga ner - då satt hon i mitt knä eller stod på golvet när jag höll i henne. Lite mat fick mamma erbjuda - sånt är jag inte så bra på. När det var en kvart kvar ungefär blev Malvan trött. Barnen hade avslappning och hade ett stort färgglatt täcke framme. Malva var superintresserad men väldans trött. När avslappningsmusiken hördes i rummet så somnade hon i min famn. Mysigt värre. Vilken gossig unge vi fått gåvan att vara nära.
 
Tack snälla :)

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela