Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Försenat grattis

Publicerad 2012-08-31 14:17:28 i Allmänt,

I går fyllde Terje år. Vi var där i måndags på kalas med varma mackor och glasstårta. Hur mysigt som helst. Här på bloggen blev det dock inte någon gratulation. Vi åtgärdar detta nu och hoppas att du hade en suverän födelsedag!
 
Oskar och Pernilla
 
Mario-tårta

lite inköp

Publicerad 2012-08-31 13:57:55 i Allmänt,

I dag har jag köpt en synnerligen bra födelsedagspresent till min fina pappa som fyller år nästa vecka. Det blir såååå bra. Önskar han fyllde år snart så han kunde få den och så jag kunde berätta vad det var. Nu är det bara Oskar som vet så klart.
 
P

Liten letar- och självplockardag

Publicerad 2012-08-29 21:03:29 i Allmänt,

I dag när Pernilla kom hem så hade vi bestämt oss för att åka på en utflykt till Värnamo. Bara så där i allmänhet. Det blev besök på såväl BK som Karlsson. Efter det letade vi efter cachar. För dig som inte vet vad cache är, gå in på www.geocaching.com och titta.Vi hittade nio stycken - ett gott resultat med tanke på att det började mörkna. Dessutom plockade vi solrosor. Ett självplockningssystem som är helt underbart: tre syskon har fått låna en jordplätt vid Voxtorps kyrka. De har rensat plätten på sten och sått solrosor. Nu när blommorna kommit upp kan den som stannar till lägga pengar i en bössa - fem kronor styck - och låna en sekatör för att sedan klippa av så många solrosor som man betalt för. Så kör ni på rv 27 mellan Rydaholm och Värnamo, stanna till vid Voxtorp och plocka!
 
I morgon är en annan dag.
/O

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela