Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

skickar styrkekramar

Publicerad 2010-10-31 21:45:40 i Allmänt,

Skickar styrkekramar till en god vän som idag förlorat sin far i sjukdom. Känns bra att veta att pappan inte har ont längre. Men sorgen kan vara tung att bära ändå.

gudstjänst och mässa

Publicerad 2010-10-31 16:40:26 i Allmänt,

Tack vare den extra timmen orkade vi stiga upp i tid för gudstjänst i kyrkan med världens bästa Katrin. Vi hade inte så många minuter tillgodo mellan vår ankomst och gudstjänstens början men det var tillräckligt många för att vi inte skulle vara sist.
Sedan åkte vi till Växjö för ett besök på mässhallen och mässan hus, hem och hälsa. Tittade runt lite, åt lunch i tipshallens restaurang, snodde lite karameller och gör sånt som man gör på mässor.
Vi var också en sväng och kollade på nya affärer i Samarkands-huset. Jag köpte en kofta och ett par vinterskor, Oskar köpte en fin skjorta.
Väl hemma fikade vi på brownies som vi köpte på mässan och nu är det vila som gäller. Kalaset igår var fantastiskt roligt och lyckat på alla sätt men lite sega är vi nog allt idag.

en timme till

Publicerad 2010-10-31 08:27:28 i Allmänt,

Idag får vi tillbaka den där timmen som vi förlorade i våras: Bra för oss som var på 70-årfest i går i Karlskrona: Bra för Michelle som får fira 4-årsdag i 25 timmar. Ni glömmer väl inte att ändra alla era klockor?

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela