Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Första advent

Publicerad 2008-11-30 18:52:25 i Allmänt,

Gudstjänsten i Tutaryd gick bra. Kören sjöng helt ok tycker jag (svårt att höra helheten när man står mitt i sin stämma, men det känns ju om det blir heltok, vilket det inte blev idag. Oskar var nöjd med kören). Adventsljuset blev tänt, barnet döpt, psalmerna sjungna, valthornet spelat och mässan firad. Bra söndag helt enkelt. Efteråt var det adventsfika här hemma tillsammans med mamma och pappa. Mys det också. Nu har vi varit och förfrusit näsorna på Ljungbys julskyltning. Det gick bra det också. Lite affärer hann vi gå in i men mest tittade vi i de vackraste skyltfönstren och så köpte vi lite lotter och tittade på hantverkstomtar mm. Janssons blomsterhandel har klart bästa julskyltningen, de är makalösa.

Nu ska vi vila ikväll. Dricka te och mysa här hemma.
Pernilla

Gott nytt år!

Publicerad 2008-11-30 12:06:28 i Allmänt,

Gott nytt år! Första advent är ju första dagen på kyrkoåret. Alltså - gott nytt kyrkoår! Vi har hunnit med en adventsgudstjänst med kyrkokör och barnmedverkan och valthorn i Ryssby kyrka. Mycket folk och så där lagom traditionellt kyrkfestligt som första adventar ska vara. Nu är det lunchpaus och snart dags för favorit i repris fast i Tutaryd. (Fast annan präst, annan kyrkokör, andra barn och samma valthornist).

rätt lag vann

Publicerad 2008-11-29 22:41:44 i Allmänt,

Alltså - vi har tillbringat kvällen med att kolla på Stjärnor på is. Och vår gemensamma åsikt är att rätt par gick vidare till finalen och att det var rätt att Tony åkte ut. Hur mycket han än showar och dansar på isen så var han klart sämst på att åka skridskor - och trots allt är det ju det som programmet går ut på.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela