Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Kulturnatt

Publicerad 2015-01-31 09:59:39 i Allmänt,

Idag laddar vi för kulturnatt i Växjö. Hela stan myllrar av aktiviteter från eftermiddagen och fram till sena kvällen. Vi har några aktiviteter som vi redan har bokat in att vi ska gå men sen är det kul att bara strosa runt och titta på bibliotek, gallerier, människor och förhoppningsvis hitta nåt gott att äta dessutom.
Troligen avslutar vi vår kväll med opera-sing-a-long i Konserthuset. Det är helt galet och väldigt roligt.
 
Här hittar du årets kulturnattsprogram, timme för timme. Lägg upp kvällen efter tycke och smak. Planera noga eller improvisera.

Mitt i veckan

Publicerad 2015-01-28 13:58:30 i Allmänt,

Mitt i veckan och jobbet tuggar på. Växjödag idag med personalmöte och lite förberedelser inför nästa veckas sammanträde. Det blir nog bra när det blir färdigt men nu känns det som om det är mycket på agendan som inte är klart. Får börja ladda inför helgen lite. Kulturnatt i Växjö med tema mat. Vi får se vilka programpunkter som vi ska gå på.
 
/Pernilla

70 år sedan Auschwitz

Publicerad 2015-01-27 15:57:24 i Allmänt,

Just idag för 70 år sedan befriades förintelselägret Auschwitz-Birkenau. Idag är där en minneshögtid där överlevande, kungligheter, politiker och andra medverkar. För tio år sedan var där 1500 överlevande närvarande, idag förväntas 200-300 överlevande komma. De flesta är mellan 80 och 90 år gamla. Om 10 år vet ingen hur många som kan komma. Men låt oss inte glömma. Om vi glömmer har vi inte lärt oss någonting av historien.
 
 

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela