Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

31 mars 2002 - del 2

Publicerad 2009-03-31 22:06:29 i Allmänt,

En av de största dagarna i mitt liv var den dagen jag förlovade mig med Pernilla. Och nu älskar jag henne mer än någonsin. Det blir bara bättre för var dag som går.

En av de roligaste dagarna var 1 april 2002, då vi tillkännagav det hela för väl valda vänner och arbetskamrater - och hälften inte trodde på det. Funderar på varför?

Jag är lycklig den dag som i dag är. Och har tänkt vara det i många år till!

/O

31 mars 2002

Publicerad 2009-03-31 21:08:01 i Allmänt,

Tänk att det idag gått sju år sedan påskdagen då jag för första gången satte på mig den innersta av dessa två ringar. Vi brukar fira med att åka på utflykt men då dagen varit full av bokade möten, planeringar, revision, personalträff och två körövningar får utflykten anstå. Vi firade dock med att fika på Roddys och mumsa danskinspirerade wienerbröd med choklad.

Pernilla - som älskar sin make

barnkör genom väggen

Publicerad 2009-03-31 16:42:52 i Allmänt,

Lite seg efter en hel dag tillsammans med revisorn lyssnar jag nu till barnkörens "Uppstått har Jesus, Hurra, Hurra!" genom väggen. Om det är så vackert hela tiden vet jag inte men de hörs ordentligt i alla fall. Nu bytte de till "Måne och sol". Puh. Trött nilla. Revision är slitsamt för kropp och själ. Alla fel man gjort ett helt år kommer upp i dagen.

Tveksamt sätt att tillbringa en förlovningsdag...
Pernilla

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela